perjantai 21. maaliskuuta 2014

Varaslähtö


Jyväskylässä vietetään ensi viikolla ns. täydellistä kouluviikkoa. Ideana on, että täydellisen kouluviikon aikana jokainen liikkuu koulupäivän aikana vähintään tunnin viikon jokaisena päivänä. Urheiluseurojen tasolla täydellistä urheiluseuraviikkoa tavoitellaan siten, että seuraurheilussa mukana olevien lasten ja nuorten viikko olisi sekin ainakin osin normaalista poikkeava: seuroja ja joukkueita kannustetaan ensi viikolla esimerkiksi erilaisten lajikokeilujen sekä yhteistreenikertojen pariin. 

Koska Eleidan kausisuunnitelmassa ja viikkorytmityksessä on ensi viikollle kuitenkin suunniteltu jo kauan sitten muuta ohjelmaa (...koksuhuippuviikko! ;)) otti Eleida varaslähdön täydelliseen koulu- ja urheiluseuraviikkoon jo tänään, kun perjantain kunniaksi päräytettiin koko porukalla jälleen kerran Laajavuoren hiihtokeskukseen viettämään hauskaa iltaa laskettelun merkeissä!









P.S. Ilta-auringossa ja ihanteellisissa keliolosuhteissa kyllä kelpasi laskea!
P.P.S. Lisätietoja täydellisestä kouluviikosta mm. täällä ja täällä!

5 kommenttia:

  1. Milloin teette postausta seuranne kisakatselmuksesta? Olisi kiva nähdä millaisia pukuja muilla on ja millaiset puvut teillä on jos teillä ei ole samat kuin viime vuonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisakatselmuspostaus julkaistaan Hyvinkää Cupin jälkeen, kunhan kaikki JNV:n joukkueet ovat avanneet kisakautensa. (Eleidalla tosin on samat puvut kuin syksylläkin, joten niiden suhteen ei tarvitse sen kummempia jännätä... ;))

      Poista
  2. Milloin voisitte tehdä vaikka liikkuvuus-tai niinkuin ihan treeneistä! Olisi kiva päästä seuraamaan ovatko tytöt kehittyneen! :) stemppiä tulevaan kisa kauteen ja muutenkin sinne treenisalille! :D

    VastaaPoista
  3. * ovatko tytöt kehittyneet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitetaan treenipostausta tulemaan tällä tai viimeistään ensi viikolla! ;)

      Poista