sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Aluekisapostaus 2/2

Eleidan osalta ei kevään sarjanousu ole ollut ihan niin onnistunut kuin etukäteen ehkä odotettiin ja toivottiin. Ainoastaan kauden ensimmäisissä kisoissa joukkue on yltänyt vaatimattomaan pistetavoitteeseensa  (OVO Cupissa tavoite oli > 12,50 p. ja kokonaispisteet 12,97 p.) Kaudenavauskisojen jälkeen ovat pisteet kuitenkin ainoastaan heikentyneet kilpailusta toiseen, vaikka perusvoimistelu ja tyttöjen tekeminen kisamatolla ovatkin kauden mittaan parantuneet.

Matolla jaksaa silti hymyilyttää joka kerta! ;)
 
Viime viikonlopun aluekisa sujui Eleidan osalta totuttuun tyyliin, eli ihan hyvin (kuten kaikki muutkin kisat tällä kaudella). Kisasuoritus oli sekä voimistelijoiden että valmentajien mielestä  monin paikoin onnistunut, vaikka tuomareita ei viimeviikkoisella esiintymisellä vielä onnistuttukaan vakuuttamaan. Kokonaispisteisiin (12,60 p.) ei voitu vieläkään olla tyytyväisiä, joten nyt treenisalilla tehdäänkin tiuhaan tahtiin töitä sen eteen, että kevätkauden seuraava pistetavoite saavutettaisiin kahden ja puolen viikon kuluttua järjestettävissä SM-kisoissa. 









Ylläolevat aluekisapäivän Eleida-kuvat ovat 
Jenina Salmisen käsialaa. Kiitos, J! ♥
 
 Ohessa vielä muutamia otoksia muista joukkueista: 

TTNV / Xara / 16-20 K

 
TV / Lilian / 12-14 K


TiVoLi / Kertut / 12-14 K

Firella Z / JoenVoLi / 12-14 K


Pirix Vicia / Tampereen Yritys / 12-14 K


Hiutaleet / TNV & YlIsku / YLI 18 K





Verna / RaIsku / 16-20 K


Vaniljat / JNV / YLI 18 K





P.S. Pääsiäisloman ja parin päivän harkkavapaiden jälkeen Eleidan voimistelijat palaavat treenientäyteiseen arkeen heti maanantaina illalla. Seuraavat kaksi viikkoa salilla sitten saadaankin treenata ihan tosissaan, jotta ohjelma saataisiin hiottua supersiistiin kuntoon kevätkauden viimeisiä kilpailuita ja esiintymisiä varten.

JNV:n kisakatselmus KE 12.3., Vaajakoski 
OVO Cup LA 15.3., Espoo
Mustan Kissan Cup SU 16.3., Mäntsälä
Hyvinkää Cup, SU 30.3., Hyvinkää
Sydän-Suomen aluekilpailut, LA 12.4., Vaajakoski
JNV:n kevätnäytös, TO 24.4., Monitoimitalo (Jyväskylä)
SM-kilpailut, LA 3.5., Monitoimitalo (Jyväskylä)
TUL:n mestaruuskilpailut, LA 10.5., Vaajakoski 

Five down - three to go!
 

2 kommenttia:

  1. Hiutaleet ei ole TV ja ylöjärven iskun joukkue vaan tampereen naisvoimistelijoiden eli TNV. Kuva jossa lukee alla RaIsku Manakiinit on kylläkin saman seuran Verna joka kisasi 16-20v. Samaten ensimmäisessä kuvassa oleva TTNV Xara kisasi 16-20 sarjassa

    VastaaPoista