lauantai 17. toukokuuta 2014

Siirtymäkausiriitti

Kisakauden päättymistä juhlittiin tiistain treeneissä teemalla "Väriä elämään!" 
Ja hauskaa tietenkin riitti - jälleen kerran! Välinetekniikan ja perustreenin tahkoamisen lomassa ehdittiin nimittäin myös treenata kaikenlaisia temppuja, harjoitella kuntoon kevätkauden viimeisiä tavoiteliikkeitä ja tehdä yksi vannekoreografiakin valmiiksi vajaassa varttitunnissa.


















2 kommenttia:

  1. Mitä teidän JES-piiriin kuuluu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vähän riippuu. Kisoissa JES-piiri yleensä tarkoittaa niitä joukkueen omia rutiineita (tasahypyt, päkiänousut, "näytä nilkat", ilmekierros ym...) mitkä aina tehdään ennen suoritusta. Rutiinien jälkeen sit kokoonnutaan piiriin ja käydään vielä nopeesti läpi esim. juuri kyseisen kisan tavoite tai jotain muita asioita (esim. valmentajien viime hetken ohjeet) ja sit nostetaan kädet ilmaan ja huudetaan ihan täysillä "JES!"

      Harkoissa JES-piiri tehdään yleensä aina ihan lopuksi ja silloin siinä käydään läpi sen treenikerran onnistumisia ja haasteita. Yleensä valmentajat antaa vielä jotain palautetta tai ohjeita/muistutuksia esim. seuraavan päivän treeneistä tai kotiharkasta. Ihan viimeiseksi sit tehdään se JES-huuto.

      Ideana siis kuitenkin on, että JES-piirissä jotenkin kootaan yhteen treenikerran/kisan tavoitteita ja muita tärkeitä asioita. Pääosin pyritään keskittymään positiivisiin juttuihin, että kaikilla olisi kiva fiilis sit matolle mennessä/kotiin lähtiessä. :)

      Poista