sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonlopun kisafiiliksiä

Viime sunnuntaina Eleida kisasi Hyvinkäällä 12-14 -vuotiaiden SM-sarjassa ja eilen Sydän-Suomen aluekisoissa Tampereella 10-12 -vuotiaiden sarjassa.

Hyvinkää Cupin kisasuoritus oli muutamaa isohkoa suoritusvirhettä lukuunottamatta varsin onnistunut. Pisteitä saatiin ohjelman sommittelun taiteellisen osa-alueen osalta nostettua ekoista kisoista, mutta sekä suorituspisteet että sommittelun teknisen osa-alueen pisteet jäivät vielä Hyvinkäälläkin harmittavan alhaisiksi (TV 4,45 / AV 2,15 / EXE 6,45 = 13,05). Toisaalta tavoite kolmentoista pisteen pisterajan ylittämisestä saavutettiin - ehkä hieman rimaa hipoen mutta kuitenkin - ja kaiken kaikkiaan parantuneisiin pisteisiin oltiinkin "ainakin melkein tyytyväisiä".



Aluekisojen kisasuoritus puolestaan oli huomattavan paljon aikaisempia epätäsmällisempi. Suorituksessa sattui useita isoja tasapainovirheitä, ja tekeminen oli muutoinkin monin paikoin epätarkkaa. Vaikka suoritus ei aivan odotetunlaisesti sujunutkaan, oli kategoriatulos (4.) silti hienoinen pettymys.

Syvällisempi analyysi (ja lisää kuvamateriaalia) tämän ja viime viikonlopun kisoista on kuitenkin luvassa myöhemmin. Sitä odotellessaan voi onneksi viihdyttäytyä vaikkapa oheisen videomateriaalin äärellä:



8 kommenttia:

  1. missä sarjas kisaate sm-kisoissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10-12! :)
      Alue- ja mestaruuskisat pitää Svolin sääntöjen mukaan kisata samassa sarjassa. Seurakilpailuissa siis saa vielä vaihdella sarjaa, mut noissa liiton ja alueiden järjestämissä ei.

      Poista
  2. KOva meno teillä XD

    VastaaPoista
  3. HeheeXD
    t.ilona n(amonet)

    VastaaPoista
  4. Harlem Shake :D :D XD XD!!

    By, KK

    VastaaPoista
  5. Wuhuu xD
    Oli kyl hyvä bussimatka ;))
    T. Julia (Amonet)

    VastaaPoista