perjantai 22. marraskuuta 2013

Tervetuloa Jyväskylään!

 

Kilpasarjojen mestaruuskilpailut kisataan tulevana viikonloppuna Jyväskylän Monitoimitalolla.

Vaikka ensi viikonlopun SM-kisoja ja Eleidan omaa kisakauden päätöskilpailua saadaankin odottaa paniikinsekaisen innostuksen vallassa vielä viikon verran, lievittänee tulevan viikonlopun kisajärjestelyissä mukanaoleminen jännitystä kuitenkin ainakin hivenen. Eleidan voimistelijoita voi nimittäin bongailla Monnarilta koko viikonlopun ajan, sillä tytöt ovat mukana tapahtuman järjestelyissä mm. esittelymarssin esimarssijoina ja lapputyttöinä. Sunnuntaina iltapäivällä Eleida pääsee vielä esiintymään kilpailuissa, kun upeiden finaalisuoritusten ohella saadaan seurata myös muutamien esiintyvien joukkueiden ohjelmia! 

Myös voimistelijoiden vanhemmat on valjastettu viikonlopuksi talkootöihin kuka minkäkin osa-alueen hommiin. Ja tietysti joukkueen valmentajatkin viettävät viikonloppunsa varsin tiiviisti kisahallilla valmentaen, voimistellen, talkootöitä tehden ja/tai kisajohtoryhmäläisen roolissa!

 Täältä kisajärjestelyiden keskeltä toivotamme hurrrrrjasti tsemppiä kaikille tulevaan kisaviikonloppuun valmistautujille! Tervetuloa Jyväskylään! ♥

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti kisat onnistuvat hyvin! :)

    VastaaPoista
  2. Oon siellä talkoovoimissa.
    -Yks JNV-voimistelija.

    VastaaPoista
  3. Oon kade ku ootte lapputyttöi

    VastaaPoista