torstai 15. marraskuuta 2012

Kolmen lajin kisat, Tampere 10.11.2012


Kolmen lajin kisat järjestettin (tytöille jo varsin tutuksi käyneellä) Hervannan vapaa-aikakeskuksella
Aamun lämpässä ei näitä neitejä vielä paljoa hymyilyttänyt...
...mutta juuri ennen omaa harkkasuoritusta tehdyssä tsemppiiirissä saatiin onneksi fiiliksetkin kohdilleen!
Hyvin sujuneen harjoitussuorituksen jälkeen ehdittiin mm. lakata kynnet...
...ja kammata naamat esitellä kuvaajalle laajaa poseerausilmeiden varantoa

Kisalämppä aloitettiin melkein heti harjoitussuorituksen jälkeen






...ja ihan pian olikin jo aika astella matolle!

Suorituksen alussa sekä voimistelijat että valmentajat säikähtivät, kun musiikki ei alkanutkaan aivan alusta vaan vasta ensimmäisen tahdin kolmannesta iskusta. Osa tytöistä hoksasi heti, että musan alku "myöhästyi", mutta osa sekosi laskuissa heti ensimmäisten tahtien aikana. Melko pian tytöt kuitenkin saivat ohjelman laskuista kiinni, ja valmentajienkin oli hetken aikaa helpompi hengittää.



Suorituksen loppua kohden tekemisessä kuitenkin alkoi näkyä enenevissä määrin erilaisia virheitä ja isojakin eriaikaisuuksia. Toisaalta perusvoimistelu oli jo melko siistiä, ja erityisesti jalkatekniikka paljon parempaa kuin viikko sitten, joten kaiken kaikkiaan suoritus oli "ihan hyvä", vaikka ei esimerkiksi aamun harkkasuorituksen tasolle aivan yltänytkään.





Heti suorituksen jälkeen tytöt olivat melko pettyneitä ja harmissaan. Voimistelun ilo oli ollut kateissa koko suorituksen ajan, ja alun musiikkisählinki näkyi panikointina tyttöjen ilmaisussa ja henkilökohtaisten virheiden määrässä. Valmentajat kävivätkin heti suorituksen jälkeen neuvottelemassa sarjan ylituomareiden kanssa siitä, voisiko joukkue saada uusintamahdollisuuden kisanjärjestäjien musiikkimokauksen vuoksi. Ylituomarit olivat kuitenkin sitä mieltä, että suorituksen eriaikaisuus ei ollut erityisen häiritsevää, eivätkä eriaikaisuudesta tehdyt vähennykset luultavasti vaikuttaisi pisteisiin paljoakaan. Näin ollen saimme siis tyytyä tähän yhteen epäonniseen suoritukseen, joka kaikeksi onneksi kuitenkin arvioitiin kategoriaan 4.

Tulosta siis parannettiin viikontakaisista aluekisoista, ja joukkueen tavoite pisteiden (ja kategorian) nostamisen suhteen saatiin näin ollen toteutettua, vaikka suoritus ei erityisen onnistunut ollutkaan.



Seuraavina viikkoina treenisalilla työstetään kisaohjelmaa eteenpäin oikein urakalla. Erityisesti ohjelman laskuja ja iskutuksia hiotaan ja tarkennetaan entisestään. Parin viikon päässä häämöttävissä kauden pääkisoissa joukkueen tavoitteena on onnistunut ja yhtäaikainen kisasuoritus, johon niin valmentajat kuin voimistelijatkin voisivat olla tyytyväisiä!

4 kommenttia:

  1. Mä oon hyvä meikkaamaan.fi : ) Eiku oikeesti ihan kamala kuva!!!!(mun meikkauskuva)!!!!

    By,LovelyOvara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sää oot hyvä ilveilemään... (P.S. Ihana kuva!) ♥

      Poista
  2. Kun Miia lakkas mun kynsii tos kuvas nii sen jälkeen mä onnistuin heti sotkee ne mun takkiin (siihen jogurttiseen takkiin) :-P

    Velma

    VastaaPoista