tiistai 6. marraskuuta 2012

Aluekisat, Iittala 3.11.2012

Sydän-Suomen aluemestaruuksista kisattiin viime lauantaina Iittalassa. Kisareissu oli kokemuksena positiivinen, vaikka kisapaikalla asiat eivät ihan odotetulla tavalla sujuneetkaan, kun muun muassa kisanjärjestäjien kuulutukset takkusivat jatkuvasti, ja ruokakin ehti loppua juuri ennen Eleidan lounasaikaa...

Eleidan aamun harkkasuoritus oli (jälleen!) kauden paras. Vaikka ilmaisun ja jalkatekniikan osalta parannettavaa itse kisasuoritukseen vielä jäikin roimasti, lähdettiin kisapäivään aamun harjoituksista kuitenkin huippuhyvillä fiiliksillä. Varsinainen kisasuorituskin oli monin osin onnistunut ja (varsinkin paikan päällä nähtynä) vakuutti kyllä niin valmentajat kuin tukijoukotkin. Tarkemmassa tarkastelussa ja kisan jälkeen tehdyissä videoanalyyseissä sitten tosin havaittiin, että suoritus kuitenkin oli vielä melkoisen eriaikainen ja sekava, vaikka varsinaisilta "isoilta virheiltä" tällä kertaa enimmäkseen vältyttiinkin.

Mielikuvaharjoitus meneillään

Hetki ennen aamun harkkasuoritusta
Tästä lähtee taas!




Harkkasuorituksen jälkeen käytiin testaamassa paikallisen leikkipuiston anti

Yrjöhyrrästä riitti hupia pitkäksi aikaa

Ruokaakin saatiin lopulta pöytään - reilun tunnin odottamisen jälkeen...

Sitten olikin jo melkein kiire vaihtaa kisapuvut päälle ja aloittaa kisalämppä
Juuri ennen suoritusta taisi tyttöjä hieman jännittää... 




Tytöt odottamassa kategoriatulosta

Ja....niin. Se kategoria sitten. Onnistuneentuntuisen suorituksen jäljiltä kaikkien odotukset olivat melko korkealla, eikä 5-kategorian kisatulokseen näin ollen voitu olla tyytyväisiä. Tuloksen ainoa hyvä puoli (tyttöjen sanoin) onkin se, että "ainakin sitä pystyy parantamaan".

Ensi viikonloppuna Eleida kisaa Kolmen lajin kilpailuissa Tampereella. Ennen lauantain kisoja ohjelmaan tehdään muutamia pieniä muutoksia ja varsinkin ohjelman alkupuolen laskuja tarkennetaan ja vartalosarjoja hiotaan yhtäaikaisemmiksi. Joukkueen tavoitteena on parantaa suoritusta (ja sen myötä toivottavasti myös pisteitä sekä kategoriatulosta) edellisistä kisoista.


P.S. Loppukevennykseksi vielä hauska löytö kameran muistikortilta... 
Missä olette, Essi & Venla?

Kisan jälkeen joukkueesta otettiin tämä yhteiskuva. Jälkikäteen (itse asiassa neljä päivää jälkeen päin) sitten huomattiin, että Essi ja Venla puuttuvat kuvasta kokonaan... (Kukaan ei tosin tiedä edelleenkään, miksi...)

No jaa. Ihan tyypillistä Eleidaa Eleidan valmentajaosastoa tämäkin... ;)

4 kommenttia:

  1. Ihanat me!!<3: )

    By,LovelyOvara

    VastaaPoista
  2. Missä Essi ja Venla sit oli siinä vikassa kuvassa;)?

    VastaaPoista
  3. Kuulemma laittamassa Essille korviksia...

    Ja ne oli kuulemma vielä erikseen sanoneet silloin suorituksen jälkeen menevänsä laittamaan niitä korviksia, mut jotenkin kukaan ei silti kuullut / muistanut / muistanut kuulleensa sitä.... :P

    VastaaPoista