torstai 24. tammikuuta 2013

Tammikuun treenikuulumisia

Tammikuun treenejä ja varsinaista peruskuntokautta on Eleidan osalta jäljellä enää yhden ainokaisen viikon verran. Vaikka joukkueen treenikausi joululomien jäljiltä korkattiinkin jo 2.1., tuntuvat kuluneet kolme viikkoa silti hurahtaneen ohi aivan alta aikayksikön. 

Treenisalilla on tammikuun aikana panostettu paljolti perustreenipainotteiseen tekemiseen ja etenkin liikkuvuusharjoitteluun. Lisäksi on treenattu uuden ohjelman vaikeusosia, tasapainoja sekä akrobatiaa ja hyppytekniikkaa.




Eräänä sunnuntaina tammikuun alkupuolella saimme treeneihimme myös vierailevan tähden, kun seurassamme useita eri-ikäisten voimistelijoiden joukkueita valmentava Opri tuli pitämään tytöille "päkiäkoulutusta". Supertehokkaan puolituntisen saldona saimme käyttöömme melkoisen valikoiman uusia päkiätreeniliikkeitä ja uusia erinomaisia (...ja ilmeisen tehokkaita) venytyksiä.
Superkiitokset näistä loistavista vinkeistä Oprille! ♥


     

             

         

Vaikka tammikuusta ja tammikuun treenimeiningeistä onkin suurin osa jo takanapäin, on Eleidalla vielä tulevan viikon aikana ohjelmassa monenmoista mukavaa menoa: Ensi viikonloppuna leireillään seuran järjestämän kotisalileirin puitteissa, ja hiotaan kuumeisesti ohjelmaa, jotta se saataisiin esityskuntoon parin viikon päässä odottavalle rinkileirille. Ensi tiistaina vietetään iltaa Laajavuoren hiihtokeskuksessa laskettelun merkeissä, ja jossain välissä ensi viikon treenejä on tarkoitus myös ehtiä avaamaan kevään vannetreenikausi...



P.S. Kotimaan kisakausi alkaa jo (!) seitsemän viikon kuluttua, kun Mustan Kissan Cup kisataan Mäntsälässä lauantaina 16.3. Vaikka salilla Eleidan ohjelmatreenien suhteen toistaiseksi eletäänkin lievämittaista katastrofivaihetta, ja tekemistä tuntuu taas kerran riittävän enemmän kuin tarpeeksi, odotetaan kevätkauden ensimmäisiä kisoja (ja ihkaensimmäisiä kisoja 12-14 -vuotiaiden sarjassa!) kuitenkin innolla niin voimistelija- kuin valmentajaosastollakin!

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kerrotaan kun tavataan!
      (Ja eiköhän Opri käy ne täältäkin lukemassa!) ;)

      Poista
  2. Meettekö kilpasarjaan vai SM-sarjaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eleida nousee 12-14 SM-sarjaan, mutta ainakin nyt alkuvaiheessa vain osittain. Kevätkauden kaksissa ekoissa kisoissa joukkue siis osallistuu SM-sarjaan, mutta aluekisat ja tyttömestikset kisataan vielä toistaiseksi 10-12 v. sarjassa.

      Poista
  3. Ihana toi joukkuekuva!♥

    By,LovelyOvara

    VastaaPoista
  4. eikö tolla yhellä oo paitaa päällä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole. Kyllä se yleensä ihan alasti treenaa... ;)

      Poista