lauantai 26. lokakuuta 2013

Kisajännitystä

Eleidan syksyn kisakausi starttaa huomenna sunnuntaina Tampere Areenalla järjestettävissä Kolmen lajin kilpailuissa. Niin voimistelijoita kuin valmentajiakin taitaa jännittää vielä tällä hetkellä melkoisesti, mutta eiköhän pahin tärinä hellitä siihen mennessä kun joukkue huomenna puolilta päivin vihdoin marssii matolle tuomarien ja kisayleisön eteen näyttämään taitonsa...

Enää ei siis tarvitse muuta kuin viimeistellä aamulla mukaan lähtevät eväsherkut jääkaappiin odottamaan, ja...no...ööh - ehkä tarkastaa ne mukaan lähtevät varusteet vielä kertaalleen! Ihan vain sen varalta, että mukaan olisi hyvä aamulla ottaa pukupussin lisäksi itse kisapukukin... Ja tietysti kisaväline myös! Ja tossut! Ja meikit! Ja... Niin.




Oikeasti Eleidan tytöt ovat varsin taitavia pakkaajia, eikä ylimääräistä roinaa yleensä kuljekaan mukana kisareissuilla (...paitsi tietysti jojoilla ja valmentajilla! ;))... Eikä niitä kisapukujakaan ole oikeasti unohtunut kotiin muutoin kuin Jeninalta kerran...

Lievästi pelonsekaiseen paniikkiin vivahtavasta kisajännityksestä ja sen massiivisista mittasuhteista huolimatta voidaan siis ainakin yhden asian suhteen jo tässä vaiheessa huokaista helpoituksesta: tyttöjen kisavarustelutaito on nimittäin aiempien vuosien aikana hioutunut huippuunsa, ja kaikki tarpeellinen on siis nytkin pakattu valmiiksi huomisaamua varten. 

Yksi voimistelijoista jakoi aiemmin tänään oman varustelistansa joukkuekavereiden ja valmentajien nähtäväksi WhatsAppissa. Tältä näyttää siis lista, johon on kirjattu kaikki tarpeellinen: 


Täältä tullaan, Tampere! 

4 kommenttia: