tiistai 15. lokakuuta 2013

Kollaboraatiotallenne

Jyväskylässä vietetään  tällä viikolla koulujen syyslomaa. Myös Eleidan voimistelijat ovat siis lomalla koulusta - ja osittain treeneistäkin. Tänään pidettiin kuitenkin varsinaisen syyslomaviikon ensimmäiset ja viimeiset, eli ihan virallisestikin ainoat, harjoitukset. Seuraavan kerran treenisalilla tavataankin vasta sunnuntaina, jolloin ohjelman viimeisin hiontakierros on tarkoitus saattaa päätökseen... Sunnuntaihin asti tytöillä on kuitenkin aikaa nauttia lomasta ja levähtää hetkinen ennen kisakauden käynnistymistä.

Ja niin tosiaan - se kisakausi.
Sehän alkaa aivan juuri!

JNV:n kisakatselmukseen on aikaa enää kahdeksan (8!) yötä (kaiken kaikkiaan kolme harkkakertaa), ensimmäisiin kisoihin on niihinkin aikaa vain vaivaiset kaksitoista (12) yötä (...kaikkiaan neljät harjoitukset ja kisakatselmus...), eikä aluekisojakaan tarvitse odottaa kauempaa kuin kahdeksantoista (18) yön ja seitsemän treenikerran päähän!

Ennen kuin päädymme näissä laskennallisissa toimissa tämän pidemmälle, linkitettäköön tähän väliin pieni viihteellinen videopläjäys*: esittelyssä on sarja pieleen menneitä kohtauksia Eleidan ohjelmaharjoituksista kesä- ja syyskaudelta 2013!

*Tämä harvinaislaatuisen hieno videomateriaaliyksikkö todellakin julkaistaan poikkeuksellisesti jo ennen kisakauden alkua - nauttikaatten siis!




P.S. Pieni varoituksen sananen vielä näin jälkikäteen kaikille herkkäsieluisille katsojille:
Kyseisen videokoosteen otokset on kuvattu loppukesän ja alkusyksyn aikana. Ohjelma ei siis ole enää pitkiin aikoihin ollut noin kaoottisessa tilassa kuin miltä oheisen videotallenteen perusteella mahdollisesti saattaa vaikuttaa...

Enää ei siis tarvitse (katsojienkaan) stressata siitä,
1.) ropiseeko palloja päähän kesken kollaboraation  (koska ropisee niitä)
ja/tai
b.) kääntyvätkö voimistelijat vaihtoheittoa tehdessään kuvion keskustaan päin vai päätyvätkö he sittenkin yllättävästi olemaan selin toisiinsa...

P.P.S. Enää 70 yötä jouluaattoon! ;)

5 kommenttia:

  1. Millon tulee leiri- ja haastepostaukset :)?

    VastaaPoista
  2. Haastepostaus julkaistaan varmaan heti kun bloggaaja palaa syyslomareissultaan kotikoneen kuva-arkistojen ääreen... Haastepostaus siis julkaistaan mahdollisesti vielä tämän viikon aikana! :)

    Leiripostausta sen sijaan saadaan odotella todennäköisesti ainakin ensi viikkoon... (Eiköhän sekin silti ennen pitkää julkaisuun päädy... ;))

    VastaaPoista