tiistai 29. lokakuuta 2013

Kuvia Kolmen lajin kilpailuista


Eleidan kisakausi päästiin korkkaamaan sunnuntaina Tampereella järjestetyissä Kolmen lajin kilpailuissa. Tänä syksynä kisakauden avaus ei kuitenkaan sujunut ihan suunnitelmien mukaan - tai tavallaan sujui, mutta lopputulos ei silti ollut ihan odotettu. Joukkueen tavoitteena oli nimittäin jo syyskauden ensimmäisissä kisoissa parantaa (...tai vähintään säilyttää ennallaan) kevään tyttömestaruuskisojen kategoriatulosta. Tavoitteeseen ei ensimmäisissä kisoissa kuitenkaan päästy. 


Kisasuoritus itsessään oli melko onnistunut: teknisesti suoritus oli korkeatasoinen, ja suorituksellisestikin keskivertoharkkasuoritusta jopa hivenen parempi. Tällä perushyvällä suorituksella ei kuitenkaan päästy vielä käsiksi tavoitekategorioihin, joten ohjelman rakennetta joudutaan tällä viikolla muokkaamaan melko rajustikin, jotta lauantain aluekisoissa voitaisiin esitellä uusi ja entistä ehompi Eleida ohjelma.

Lauantaisia aluekisoja ja Eleidan ohjelman uutta ilmenemismuotoa odotellessa voi kuitenkin viettää vielä hetkisen viime viikonlopun kuvatunnelmia ja pukujen väriloistoa ihaillen. Tästä lähtee taas: 


JNV / Eleida / 10-12 v. 





JNV / Amonet / 12-14 K





VaaKu / Feline / 10-12 v. 





JNV / Limonet / 10-12 v.


SVO / Minesia / 12-14 K



HyVoLi / Nemorella M / 10-12 v.


HyVoLi / Nemorella O / 10-12 v.



RaIsku / Nikhi / 10-12 v.




TuPy / Split / 10-12 v. 



OVO / Titaanit L / 12-14 K

P.S. JNV:n viimeviikkoisesta kisakatselmuksestakin on luvassa oma postauksensa, mutta sen julkaisemista odotamme tarkoituksella ensi viikkoon. Moni JNV:n joukkue nimittäin starttaa kisakautensa vasta lauantaisista aluekisoista, joten liian aikaisten pukupaljastusten pelossa saa katselmuspostauskin luvan odottaa aluekisojen jälkeistä aikaa... ;) 

P.P.S. Tsemppiä ohjelmien hiontaan kaikille viikonlopun kisoihin valmistautuville joukkueille! 

4 kommenttia:

  1. Anteeks ei liity yhtää melkei eleidaa mutta toiäättekö ettäsaisko jostaki fitrien ohjelman?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kannattaa ehkä kysyä suoraan Fitreiltä... ;)

      Poista
  2. Minkä kategorian saitte :)?

    VastaaPoista