tiistai 16. lokakuuta 2012

Kolme(-toista) yötä enää on...

Tänään on...

13 yötä kisakatselmukseen,
18 yötä aluekisoihin,
25 yötä Kolmen lajin kisoihin,
39 yötä JyVon järjestämään asematapahtumaan,
46 yötä SM-kisoihin,
54 yötä JNV:n juhlanäytökseen...

...ja 69 yötä jouluaattoon!

Tänä syksynä Eleidan solmunarusankarit ovat harjoitelleet koko kolmentoista tytön kokoonpanossaan ihan itsensä näköisen naruohjelman, jolla joukkue osallistuu yllä mainittuihin kilpailuihin ja näytöksiin. 

Suurin osa joukkueen tytöistä harjoittelee välineohjelmaa narulla nyt ensimmäistä kertaa, ja treenisalilla onkin kuluneena syksynä saatu tehdä ihan tosissaan töitä, jotta 
a.) kurittomat narut ovat edes hitusen oppineet tottelemaan kovapintaisten kouluttajiensa ohjausta
ja
b.) koko kolmentoista (tällä hetkellä kahdentoista) voimistelijan konkkaronkka välineinensä on ylipäänsä saatu mahdutettua 13x13 -kokoiselle alueelle.

Toistaiseksi ohjelmaurakka on tietysti vielä kesken, mutta selvää edistymistä on silti tapahtunut niin narujen tottelevaisuuskoulutuksen kuin kuvioihin ahtautumisen kuvioiden muistamisenkin suhteen. Alkukauden jatkuva välinesählääminen on vaihtunut osa-aikaiseen välineen kanssa sähläämiseen, ja ohjelman tietyt osat alkavat paikoitellen vaikuttaa lähes hiotuilta ja ihan siisteiltäkin.

Pientä lisähaastetta tilanteeseen tuo tietysti yhden voimistelijan loukkaantuminen ja siitä aiheutuva kuukausien mittainen harjoitustauko. Myös koulujen syysloma ja perheiden lomamatkat luovat tilanteeseen oman lisäjännityksensä, kun treenisalilla arvaillaan muun muassa sitä, ehtivätkö kaikki harjoitella ohjelman muutoskohtia riittävästi (tai ollenkaan), ja ehditäänkö ohjelma ylipäänsä saada valmiiksi ennen ensimmäisiä kisoja...

Tunnelman nostattamiseksi kisapaniikin lietsomiseksi julkaisemme muutaman kuvan niistä ohjelman kohdista, jotka eivät vielä suju ainakaan vielä pari viikkoa sitten sujuneet ihan toivotulla täsmällisyydellä, tarkkuudella tai yhtäaikaisuudella.

Kerätupla 

Arabeski

Tasakauris

"Tasakauris"

Kuten  ylläolevista kuvista voi varmasti päätellä, tekemistä treenisalilla tulee kyllä lähiviikkoina riittämään. Aivan toivottomalta tilanne ei kuitenkaan (ainakaan toistaiseksi) näytä, ja sekä voimistelijoilla että valmentajilla onkin vakaa usko siihen, että ohjelma saadaan kisakuntoon marraskuun alkuun mennessä.
(Toivoa on onneksi ainakin niin kauan kuin on aikaakin.)

Tuomareille ja yleisölle on tällä kaudella joka tapauksessa luvassa takuulla useita mielenkiintoisia naruohjelmakokemuksia ja -näkemyksiä. Erityisesti välinevirheiden välttelemisen näkökulmasta myös Eleidan ohjelma tulee varmastikin olemaan varsin kiintoisa - ja takuulla lukuisia jännitysmomentteja tarjoileva katselukokemus...

Kauhunsekaisen innostuksen vallassa jäämme odottamaan kauden ensimmäisiä kisoja.
Ja sitä kolmentoista yön päässä odottavaa kisakatselmusta...

6 kommenttia:

  1. Hyvältähän tuo jo näyttää :)

    VastaaPoista
  2. Mun lovely kerätupla!:D
    T:Ovara

    VastaaPoista
  3. Ja kyll mulla on sitte hieno toi ARABESKI!!!!:D;D Jalka ihan vaakatasossa......:)

    By,Ovara

    VastaaPoista