keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Lomatunnelmia (osa 1)

Viime viikolla Eleidan voimistelijat viettivät syyslomaa koulusta. Treenit pidettiin kuitenkin syyslomaviikollakin ihan tavalliseen tapaan, ja kaikeksi onneksi suurin osa tytöistä pääsikin osallistumaan harjoituksiin ihan normaalin viikkoaikataulun mukaan.

Ohessa muutama kuvanen viime keskiviikon treenitunnelmista:

"Kuntopalloilua, jee!"
"Helppo homma..."

"...muuttui juuri astetta haastavammaksi..."
"Tää pallo painaa MAAILMAN ENITEN..."

Treenisalilla lomaviikkoa vietettiin varsin hikisissä tunnelmissa muun muassa keskivartalo-, hyppy- ja hyppelytreenien parissa. Ensi kevään kisaohjelmaa silmällä pitäen harjoiteltiin myös erilaisia parinostoja ja kollaboraatioita, jotka osoittautuivat monin paikoin yllättävänkin haasteellisiksi...

Perustreenin lisäksi myös kisaohjelmaa työstettiin eteenpäin, mutta melko maltillista tahtia - Eleidan viimeiset lomailijat nimittäin palaavat lomareissuiltaan vasta tämän viikon torstaina, ja heille uutta opeteltavaa on joka tapauksessa luvassa enemmän kuin tarpeeksi. Loppuviikosta ohjelmaa sitten hiotaankin oikein urakalla, jotta se saataisiin valmiiksi ennen maanantain kisakatselmusta. 

P.S. Myöhemmin on luvassa (ainakin ehkä) vielä lisää lomatunnelmointia myös treenisalin ulkopuolisesta maailmasta! ;)

2 kommenttia:

  1. mitä on kollaboraatio ??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kollaboraatiot on ns. yhteistyöliikkeitä eli esim. pariliikkeitä ja varsinkin sellaisia isompia (usein koko joukkueen) yhteistyöliikkeitä. Säännöissä sanotaan näin: "Yhteistyöliikkeet [kollaboraatiot] ovat liikkeitä tai kohtia, joihin koko joukkue osallistuu ja joita ei voi suorittaa ilman joukkueen kaikkia voimistelijoita. Yhteistyöliikkeet voidaan tehdä myös pienemmissä ryhmissä, esim. pareittain tai kolmittain."

      Poista